Окръжната прокуратура в Габрово наблюдава досъдебно производство по случая с убийството

...
Окръжната прокуратура в Габрово наблюдава досъдебно производство по случая с убийството
Коментари Харесай

Продължава работата по установяване на извършителя на убийството в Селиевско

Окръжната прокуратура в Габрово следи досъдебно произвеждане по случая с убийството в севлиевското село Сенник.

Извършен е оглед на местопрестъпление за закононарушение по чл.115 ал.1 от Наказателен кодекс. Около 19.00 часа на 14 ноември 2022 година пред дворна врата на къща в Сенник съзнателно е убит М.Я, на 43 години, от същото село, оповестиха от държавното обвиняване. Неотложните следствени дейности са осъществени от екип на ОДМВР-Габрово в наличие на наблюдаващия прокурор и изпълняващия функционалностите административен началник на Окръжната прокуратура. Действията по следствието и установяване на причинителя на закононарушението не престават.
 Мъж е убит пред дома му в Севлиевско
Мъж е убит пред дома му в Севлиевско

Той е престъпно проявен

БНР осведоми, че  прокуратурата работи по няколко версии за вероятния претекст за убийството . Събраните от държавното обвиняване данни сочат, че 43-годишният мъж е имал спорове с доста хора, както от селото, по този начин и външни за обитаемото място. Това са удостоверили и поданици на Сенник, до момента в който родственици на убития отхвърлят той да е бил конфликтен. По думите им убитият е бил престъпно проявен, тъй като трябвало да храни фамилията си.

Днес ще бъде осъществен още един оглед на мястото на престъплението от следовател, на който наблюдаващият прокурор е упълномощил делото.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР